Particuliere tuinen

U wilt wel een prachtige en goed onderhouden tuin, maar heb zelf niet de tijd of kennis om dit te doen, graag nemen wij u dit uit handen, en bieden desgewenst de mogelijkheid om een contract af te sluiten om voor een vaste prijs de tuin het gehele jaar te onderhouden (met of zonder maaiwerk). Als wij dit totaal onderhoud op nacalculatie doen, heeft u de mogelijkheid om tussendoor zelf een deel van het onderhoud uit te voeren, dit drukt de kosten.

Veel van onze particuliere klanten zijn tuinliefhebbers die zelf ook nog in de tuin willen werken maar hier hulp bij nodig hebben voor het vakwerk en het te zware werk. Voor deze klanten bieden wij een contract om hulp te bieden daar en wanneer het nodig is. Dit is in vele gevallen 3 a 4 maal per jaar, , dan wordt alles op tijd gesnoeid, de hagen geschoren, bemesting op gras en borders, zonodig onkruidbestrijding op de bestrating enz. U kunt dan tussendoor zelf heel veel onderhoud doen, zoals onkruid wieden, gras maaien enz. Dit scheelt natuurlijk ook in de kosten.

Gedeeld onderhoud kan ook 1 of 2 x per jaar zijn, dan is het natuurlijk wel een moment opname, het meeste snoeiwerk kan in 2 bezoeken worden uitgevoerd.

Wij bieden het tuinonderhoud aan:

  • Op kontrakt, een vaste prijs voor vaste afspraken op jaarbasis.
  • Op basis van nacalculatie:
    • Regelmatig per 4 a 6 weken  waarbij u zelf zoveel kan doen als dat u wilt of kunt.
    • 1, 2, 3 of  4 x per jaar.
    • Op afroep, u belt wanneer u het wenst.