Een tuin die bij u past

Uw tuin functioneel
en in stijl aanleggen

Een nieuwe woning wordt pas echt afgemaakt door de buitenruimte functioneel en in stijl aan te leggen. Een goed aangelegde tuin zal zeker de waarde van uw woning verhogen. Het echte doel is natuurlijk om een buitenomgeving te creëren die bij u en uw gezin past, functioneel is, voldoende privacy biedt, kortom een omgeving die fijn is om er te zijn.

U koopt een nieuwe woning met een bestaande tuin, dit is vaak een verouderde tuin en past mogelijk niet in uw levensfase. Of u woont al jarenlang in deze woning, maar uw gezinssituatie is veranderd en de tuin past hier niet meer bij. De tuin kan oud, uitgeleefd en/of verwaarloosd zijn, Of u wilt gewoon iets anders.

Kortom er kunnen diverse redenen zijn om die oude tuin eens grondig aan te pakken. Vaak is het onderhoud in een oudere vaak wat verwaarloosde tuin niet meer prettig of zelfs onmogelijk om nog te doen.
Als een tuin opnieuw wordt aangepakt, dan zullen we inventariseren wat er kan worden gehandhaafd, of hergebruikt.

Indien er mooie bomen of heesters in uw tuin staan, kunnen deze worden gespaard, en komen vaak veel beter tot hun recht, bovendien heeft u weer snel een tuin met veel groen en een goede bovenbouw.
Het aanpakken van het grondwerk is een belangrijke fase, alle oude stronken en wortels eruit halen, de bodem eens goed diepspitten, e.v.t. een nieuwe laag bemeste aarde aanbrengen. U zult merken dat de tuin hierna er ook weer zin in heeft, de planten kunnen weer groeien, en het onderhoud wordt weer heel goed te doen.

Samen kijken naar de
mogelijkheden voor uw tuin?