Tuinschuurtje, veranda of carport

Wie wil het nou niet, een overdekt terras of veranda, wel of niet met schuifglas ervoor. Zodat je als het regent of in de avond toch nog heerlijk in de tuin kan zitten.

U kunt kiezen voor een standaard model tuinhuisje in diverse merken, deze kunt u rechtstreeks van een leverancier of via internet zoeken en bestellen, of evt. via ons. Wij kunnen dan voor u de fundering en straatwerk hiervoor maken en indien gewenst ook voor u plaatsen. Wij adviseren wel om ook onder een standaard tuinhuis een fundering te maken met opsluitbanden net ietsje hoger dan de bestrating rondom het tuinhuis. En zorg dat de onderste plank van het tuinhuis van hardhout of kunststof is, zo gaat uw bouwwerk vele jaren langer mee.

Indien een standaard schuurtje niet is wat u zoekt, of dit niet in het tuinontwerp past, dan kunnen wij maatwerk leveren.
Een schuurtje, veranda of carport op maat, maken wij zoveel mogelijk prefab in eigen werkplaats om het vervolgens in de tuin af te bouwen.

Ook bouwen wij op maat met het nu moderne en zware douglas met bijv. blanke douglas of zwarte gepotdekselde planken of rombus.

Samen kijken naar de
mogelijkheden voor uw tuin?