Voor de sfeer in uw tuin

Tuinverlichting

Tuinverlichting is vaak de moeite waard, in de eerste plaats natuurlijk het nut van verlichting, maar ook de sfeer is erg te beinvloeden met een goede tuinverlichting. Pas op voor overdadigheid.

Wij als hovenier zorgen dat de juiste grondkabels worden ingegraven, aansluiten doen wij niet zelf, u kunt uw eigen electricien inschakelen, of anders kunnen wij u iemand adviseren.

Indien mogelijk beginnen we met het kabels leggen vanuit de meterkast, zodat de buitenverlichting op een eigen groep is aangesloten, en zodoende niet de verlichting van de woning kan verstoren als er buiten een vochtprobleempje is met een lamp.

Er worden meestal vieraderige grondkabels gelegd, zodat u verschillende schakelmogelijkheden kunt aanleggen, en/of enkele stopcontacten met constante spanning.

Een ander systeem wat erg in trek is, is de 12 V verlichting van Inn-Lite, hiervoor zijn diverse lampen en vooral LED lampen beschikbaar. Voordeel is vooral dat het erg gemakkelijk en veilig is aan te sluiten. Dit systeem leveren wij en sluiten wij ook direct aan.

Samen kijken naar de
mogelijkheden voor uw tuin?