Bestrating met karakter mooi en functioneel

Bestrating

Bestrating is een zeer belangrijk deel van onze werkzaamheden. Wij verzorgen alle voorkomende straatwerkzaamheden.

Wij adviseren u graag welke bestratingsmaterialen geschikt zijn voor uw tuin, Wij letten hierbij op het ontwerp, de omgeving en uiteraard de wensen van de opdrachtgevers. Om onkruid te voorkomen tussen de bestrating worden vaak grotere tegels gebruikt, deze hebben minder en kleinere voegen, ook het dichtvoegen met voegen mortel is mogelijk, maar u dient dan wel een stabiele fundering onder de bestrating te hebben, zodat de voegen niet direct los scheuren.

Om een goede indruk te krijgen van de bestratingsmaterialen verwijzen wij u naar de site van twee van onze leveranciers www.burggraaf-bv.nl of www.fransdebruyn.nl U kunt deze bedrijven ook bezoeken, dit is in Lexmond, hier kunt u zeer veel bestratingsmaterialen gepresenteerd zien, veelal staan hier de prijzen per m2 bij, dit is ook de prijs waarvoor wij ze aan u kunnen leveren. Hier vind u veel natuursteen, gebakken klinkers en betonmaterialen, kortom bijna alles wat er te koop is op dit gebied.

Voorafgaand aan het bestraten is het belangrijk een goede stabiele fundering te maken, en te zorgen voor een goede afwatering, dit zorgt ervoor dat uw bestrating zolang mogelijk goed blijft liggen.

Een goede fundering maak je door voldoende de onstabiele bovenlagen te ontgraven, zonodig wegendoek en puingranulaat aanbrengen, en het aanleggen van pvc afwateringssystemen met putten, lijngoten of straatkolken.

Samen kijken naar de
mogelijkheden voor uw tuin?